Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Εγγύηση προιόντων


Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση με την απόδειξη αγοράς η το τιμολόγιο τους από τα επίσημα service της κάθε αντιπροσωπείας.

Επιπλέον το κατάστημα μας προσφέρει επιπρόσθετη εγγύηση 7 ημερών από την αγορά του προϊόντος σε όλες τις περιπτώσεις DOA/DAP. (Η περίπτωση DOA (Dead on Arrival) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή ποτέ δεν τέθηκε σε λειτουργία λόγω εργοστασιακού ελαττώματος , η περίπτωση DAP (Dead After Purchase) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή σταμάτησε να λειτουργεί λόγω κάποιου προβλήματος που παρουσίασε μόνη της, εντός των 7 ημερολογιακών ημερών.)

Στην περίπτωση που το προϊόν εγγυείται στις δυο παραπάνω κατηγορίες επιπρόσθετης εγγύησης από το κατάστημα μας θα πρέπει να επιστραφεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία σε εμάς στην αρχική του συσκευασία με όλα τα παρελκόμενα και όπως ακριβώς είχε παραληφθεί από εσάς. Μετά από έλεγχο που θα διενεργηθεί από το τεχνικό τμήμα η την εκάστοτε αντιπροσωπεία εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο το προϊόν θα προχωρήσει στην άμεση αντικατάσταση του.

Η εγγύηση καλύπτει μονό κατασκευαστικά λάθη στη συσκευή. Οποιαδήποτε άλλη βλάβη (πτώση, υγρασία, κακή μεταχείριση, παρέμβαση στα εσωτερικά τμήματα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα κτλ) αυτόματος θέτει το προϊόν εκτός εγγύησης και θα υπάρχει χρέωση για την επισκευή του καθώς και για τον έλεγχο.

Η εγγύηση για τα προϊόντα της Nokia, Samsung, Sony, lg, Htc, Motorola, είναι 2 χρόνια και 12 μήνες για τα προϊόντα της Apple.

Τα ηλεκτρικά πατίνια καλύπτονται από το κατάστημα μας με 1 χρόνο για τα ηλεκτρονικά μέρη και 6 μήνες για την μπαταρία και τον φορτιστή τους με την απόδειξη αγοράς.